Fitness

Conditie en figuur verbeteren

Fit en gezond

Als aanvulling of ondersteuning bij de lessen bieden wij voor onze leden fitnesstraining aan. Met fitnesstraining kan je bepaalde spiergroepen activeren en daardoor de kans op blessures verkleinen. Bovendien kan de algehele conditie op peil worden gebracht met een afwisseling in trainingsvormen met apparaten en gewichten. Door regelmatig te trainen voel je je fitter en krijg je meer energie. Beweging heeft een positief effect op de gezondheid en als je goed in je vel zit, leef je bewuster en prettiger.

Training: deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht

Onze fitness dient als ondersteuning bij andere sporten. Onder deskundige begeleiding bieden wij een compleet trainingsprogramma aan en persoonlijke trainingsschema’s. Tijdens de training kun je je op je eigen niveau en in je eigen tempo ontwikkelen om zo het beste uit jezelf te halen. Ook behoort een screening door een fysiotherapeut tot de mogelijkheden.

Kleding

Voor fitness is geen speciale kleding vereist. Een proefles kun je meedoen in makkelijk zittende (sport)kleding. Een sportbroek met -shirt is prima. We dragen sportschoenen waar niet buiten op gelopen wordt. Neem een handdoek mee om op te zitten of liggen.

Interesse?

Spreek ons voor of na de les gerust even aan voor de mogelijkheden.

Contact info

Kiai sport Loosduinen
Luxemburgstraat 40
(zijstraat van de Loosduinse Hoofdstraat)
2552 RC Den Haag.
070-3977561
Neem contact met ons op.