Kiai-fit 30 min.

Conditie en figuur verbeteren

Fit en gezond

Kiai-fit is een total body-workout in slechts 30 minuten. Train voor resultaat: snel en effectief. Het is een afwisselende workout in circuitvorm met onder andere kettlebells en pads. Naast verbetering van het uithoudingsvermogen, wordt er gewerkt aan figuurverbetering d.m.v. spierversterkende oefeningen. Regelmatig trainen is goed voor hart en bloedvaten en helpt tegen botontkalking. Ook heeft het een goede invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Je kunt bovendien je gewicht beter op peil houden of overgewicht gemakkelijker verliezen. Door regelmatig te trainen voel je je fitter en krijg je meer energie. Voordelen van regelmatige training met spierversterking zijn bovendien: houding- en figuurverbetering en vermindering van stress. Beweging heeft een positief effect op de gezondheid en als je goed in je vel zit, leef je bewuster en prettiger.

Training: deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht

In de les is er voor iedereen persoonlijk aandacht. Je kan de les op je eigen niveau meedoen: elke basisoefening kan intensiever gemaakt worden en ook afgewisseld worden met een gevorderde variant. De les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de training kan je jezelf in je eigen tempo ontwikkelen om zo het beste uit jezelf te halen in een half uur.

Kleding

Voor bodyshape is geen speciale kleding vereist. Een proefles kun je meedoen in makkelijk zittende (sport)kleding. Een sportbroek met -shirt is prima. Op de mat lopen we op blote voeten of dragen we sokken of speciale aerobicschoenen waar niet buiten op gelopen wordt. Neem een handdoek mee om op te liggen.

Interesse?

Kom gerust eens langs of bel ons en maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefles.

Contact info

Kiai sport Loosduinen
Luxemburgstraat 40
(zijstraat van de Loosduinse Hoofdstraat)
2552 RC Den Haag.
070-3977561
Neem contact met ons op.