Training op maat

Weerbaarheid en zelfverdediging: effectief en praktijkgericht

Aanpassing aan specifieke vragen en wensen

Kai sport Loosduinen verzorgt workshops, introductielessen, clinics, projecten en cursussen voor scholen, zorginstellingen, overheidsinstanties en verschillende andere organisaties. Bij deze trainingen gaat het om optimale, effectieve zelfverdediging, weerbaarheid en zelfvertrouwen in praktijksituaties. In goed overleg worden ze zo veel mogelijk ingericht naar de wensen, behoeftes en doelstellingen van de organisatie om er een geslaagde training van te maken.

Training: persoonlijke aandacht en respect

Zowel de fysieke als de mentale weerbaarheid worden vergroot tijdens de training. Daarbij komen verschillende nieuwe ontwikkelingen, evenals inzichten en benaderingen in praktijkgerichte zelfverdediging aan bod. Veiligheid staat voorop bij de training: je gaat respectvol met elkaar om en je let goed op je houding en beheersing. Er is voor iedereen persoonlijk aandacht en er wordt rekening gehouden met niveauverschillen, zodat iedere deelnemer het maximale uit zichzelf kan halen.

Flexibel en betaalbaar

Bij een training op maat worden de inhoud en prijs altijd zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen.

Interesse?

Bel ons gerust tijdens de vaste openingstijden voor informatie of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Daarin kunnen wij de mogelijkheden en specifieke wensen bespreken. Wij stellen vast wat het doel van de training is en hoe wij dat doel gaan bereiken. Dit gebeurt in goed overleg. Vervolgens maken een plan van aanpak, een eerste inschatting van de kosten en een trainingsvoorstel. Alles wordt van tevoren doorgesproken en duidelijk afgesproken. Als wij het eens zijn over de inhoud, stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op.

Contact info

Kiai sport Loosduinen
Luxemburgstraat 40
(zijstraat van de Loosduinse Hoofdstraat)
2552 RC Den Haag.
Neem gerust contact met ons op via het mailadres (info@kiaisport.nl).
Neem contact met ons op.